سامسونگ(تاریخچه)

سامسونگ
5/5 - (3 امتیاز)

سامسونگ برند کره‌ای است که در تاریخچه‌ی ۸۰ ساله‌ی خود توانسته از یک شرکت کوچک صادراتی، به یکی از بزرگ‌ترین بازیگران دنیای فناوری تبدیل شود.

سامسونگ

سامسونگ (Samsung) شرکت کره‌ای با فعالیت بین‌المللی است که مرکز آن در شهرک اداری سامسونگ تاون سئول قرار دارد. این شهر، یک مرکز اداری و پارک فناوری اطلاعات است که به‌طور کامل به سامسونگ و زیرمجموعه‌های متعدد آن تعلق دارد. زمینه‌های فعالیت شرکت سامسونگ بسیار متنوع هستند؛ اما می‌توان تمرکز آن را از سال ۱۹۶۹ و با تأسیس سامسونگ الکترونیکس ، روی دنیای الکترونیک و فناوری دانست.

سه‌ دهه‌ی اولیه‌ی فعالیت سامسونگ در زمینه‌های مختلف از صادرات تا صنایع غذایی و بیمه متنوع بود. این شرکت سپس وارد حوزه‌ی الکترونیک شد و یک دهه بعد، صنعت ساخت‌وساز و تولید کشتی را به فعالیت‌های خود اضافه کرد. با شروع دهه‌ی ۲۰۰۰، فعالیت‌های سامسونگ بیش از پیش جهانی شده و خصوصا بخش الکترونیک آن فعالیت‌هایی جدی در این زمینه داشته است.در حال حاضر زیرمجموعه‌ی الکترونیک و خصوصا گوشی‌ موبایل و نیمه‌هادی‌ها، وظیفه‌ی اصلی کسب درآمد را برای غول کره‌ای بر عهده دارند. بخش موبایل سامسونگ در سال‌های اخیر به قدری رشد داشته که محصولات آن چند سالی است به‌عنوان پرفروش‌ترین گوشی‌‌های هوشمند در جهان شناخته می‌شوند.

تاریخچه‌ تأسیس

لی بیونگ-چول، عضو یک خانواده‌ی ملَاک کره‌ای در منطقه‌ی اویریئونگ کره‌ی جنوبی بود. او در سال ۱۹۳۸ به شهر دائگو رفت و شرکت Samsung Sanghoe را تأسیس کرد. در زبان کره‌ای کلمه‌ی سامسونگ به معنای سه ستاره است. اولین فعالیت شرکت سامسونگ صادرات بود که خصوصا روی صادرات ماهی خشک، موادغذایی محلی و رشته فرنگی تمرکز داشت. این شرکت فعالیت صادراتی خود را در منطقه‌ی سو دونگ و با ۴۰ کارمند و کارگر شروع کرد.

این شرکت فعالیت خود را با صادرات ماهی خشک و محصولات غذایی شروع کرد.

در سال‌های پایانی دهه‌ی ۱۹۷۰، سامسونگ با تأسیس زیرمجموعه‌ی سامسونگ الکتریک اینداستریز  به‌صورت جدی وارد این صنعت شد. این زیرمجموعه خود شامل بخش‌های متنوعی از دستگاه‌های الکترونیکی، الکترومکانیکی، تولید قطعات دستگاه‌ها و بخش مستقل نیمه‌هادی‌ها بود. اولین مجموعه‌ی عملیاتی این بخش در شهر سوون تأسیس شد.

اولین محصولات این شرکت شامل تلویزیون، ماشین‌حساب، یخچال، سیستم‌های تهویه و ماشین لباسشویی بود. در سال ۱۹۷۰، شرکت ژاپنی NEC با سامسونگ گروپ وارد همکاری شد و Samsung-NEC برای تولید محصولات خانگی و سیستم‌های صوتی تأسیس شد. ورود اصلی به بازار نیمه‌هادی‌ها در سال ۱۹۷۴ و با خرید شرکت Korea Semiconducter انجام شد.

دهه‌ی ۱۹۹۰، با فعالیت جدی سامسونگ در بخش تحقیق و توسعه‌ی دنیای الکترونیک همراه بود. آن‌ها اولین کامپیوتر شخصی تحت برند سامسونگ را در سال ۱۹۸۲ معرفی کردند. این کامپیوتر از نوار کاست برای ذخیره‌ی اطلاعات استفاده می‌کرد و البته امکان اضافه کردن فلاپی درایو نیز داشت. در همین سال، فعالیت‌ها برای گسترش جهانی برند نیز ادامه داشت و اولین کارخانه‌ی تولید تلویزیون سامسونگ در خارج از کره، در کشور پرتقال تأسیس شد.

اولین محصول سامسونگ الکترونیکس در بازار گوشی‌ موبایل، در سال ۱۹۸۸ و برای بازار کره‌ی جنوبی عرضه شد. در آن زمان موتورولا بخش اعظم بازار این کشور را در اختیار داشت و تا ابتدای دهه‌ی ۲۰۰۰ سامسونگ توانست سهم بازار خود را تنها به ۱۰ درصد برساند. علاوه بر آن، محصلات اولیه‌ این شرکت تا میانه‌های سال ۲۰۰۰ کیفیت خوبی نداشتند و حتی خروج از این بازار به‌نوعی در دستور کار مدیران قرار داشت.

 

سامسونگ در سال ۲۰۰۰ یک مرکز مهندسی برنامه‌نویسی در ورشو لهستان تأسیس کرد. این اقدام، اولین گام‌ها برای ورود به بازار حرفه‌ای‌تر فناوری یعنی گوشی‌ موبایل و تلویزیون‌ هوشمند بود. این شرکت ابتدا با نام Samsung Solstice وارد بازار گوشی‌ هوشمند شد و سپس خط تولید آن‌ها را به سامسونگ گلکسی تغییر داد. مرکز ورشو امروز به یکی از بزرگ‌ترین مراکز تحقیق و توسعه در اروپا تبدیل شده و پیش‌بینی استخدام سالانه ۴۰۰ نیروی جدید برای آن عنوان شده است. در سال ۲۰۱۲، سامسونگ الکترونیکس به بزرگ‌ترین تولیدکننده‌ی گوشی‌ موبایل در جهان تبدیل شد و به سلطه‌ی چندساله‌ی نوکیا در این صنعت پایان داد.

کشتی‌سازی سامسونگ یکی از بزرگ‌ترین شرکت‌های تولید وسایل نقلیه‌ی دریایی در جهان است.

بخش کشتی‌سازی سامسونگ از سال ۱۹۷۴ و تحت عنوان Samsung Heavy Industries فعالیت می‌کند. این شرکت یکی از سه کشتی‌ساز بزرگ کره‌ی جنوبی در کنار هیوندای و دوو است و از بزرگ‌ترین کشتی‌سازان جهان محسوب می‌شود. اسکله‌ی تولیدی این شرکت در Geoje بزرگ‌ترین اسکله‌ی کشتی‌سازی در کره است و به‌عنوان پربازده‌ترین مرکز کشتی‌سازی در جهان شناخته می‌شود. انواع کشتی‌های ساخته‌شده توسط سامسونگ هوی اینداستریز در پرژه‌های حمل و نقل، مسافربری، استخراج نفت و … استفاده می‌شوند. علاوه بر آن این شرکت برخی تجهیزات کنترلی و دیجیتال را نیز برای دیگر کشتی‌سازان تأمین می‌کند.

 

دیدگاهتان را بنویسید

خبر یک
فیلم
ثبت درخواست
پیامک