MSI و BlueStacks بازیهای اندرویدی را با نرخ ۲۴۰ فریمبرثانیه به دسکتاپ میآورند
MSI که در حوزهی بازی بیشتر به لپتاپهای گیمینگ و مادربوردهای بالارده شهرت دارد، میخواهد شانس خود را در دنیای بازیهای موبایل بیازماید.
MSI و BlueStacks با اعلام همکاری خود، پلتفرم جدیدی با نام MSI App Player را بهعنوان روشی جایگزین برای انجام دادن بازیهای اندرویدی روی کامپیوترهای ویندوزی به گیمرها معرفی کردند. این پلتفرم امکان اجرای بازیهای اندرویدی را در محیطهای دسکتاپ با نرخ ۲۴۰ فریمبرثانیه فراهم میکند.
توسعهدهندگان ادعا دارند که اگرچه برنامههای اندروید بهصورت بومی روی کامپیوترهای دسکتاپ ویندوزی اجرا نمیشود، ولی این شبیهساز آنقدر قدرتمند است که عملکردی بهتر از گلکسی اس ۱۰ دارد. مقایسهی این شبیهساز با گوشی هوشمند قدرتمند گلکسی اس ۱۰، نشان از اطمینان زیادی است که توسعهدهندگان این شبیهساز به آن دارند.
MSI همچنین اعلام کردهاست که MSI App Player توانایی اجرای بازیها با نرخ ۲۴۰ فریمبرثانیه، برای اولینبار در دنیای اندروید اتفاق میافتد.
همچنین نرمافزار MSI App Player، از ویژگیها و قابلیتهای جالب و مختلف زیادی بهره میبرد. برای مثال MSI App Player به شما این امکان را میدهد که چندین بازی را در حالت اسپلیت ویو (Split View) قرار دهید و همزمان در یک صفحه آنها را بهصورت همزمان اجرا کنید. این ویژگی برای بازیهایی که در آنها گیمر باید مدتی منتظر شارژشدن مجدد قابلیتها و سلاحهایش باشد، بسیار مفید خواهد بود.
همچنین شبیهساز MSI برای برخی اپلیکشنهای تأییدشده، قابلیت تغییر نور روشنایی RGB روی کیبورد لپتاپهای گیمینگ را به گیمرها میدهد و گیمرها بهراحتی میتوانند آن را سفارشیسازی کنند.
اگر مانیتور کامپیوتر یا نمایشگر لپتاپ کاربر قادر به پشتیبانی از نرخ تازهسازی (ریفرشریت) تا ۲۴۰ هرتز باشد، بهسادگی میتوان از حداکثر مزایای نرخ ۲۴۰ فریمبرثانیه روی کامپیوتر استفاده کرد؛ هرچند نمایشگرهایی با ریفرشریت پایینتر نیز از مزایای فریمریت بالای شبیهساز MSI بیبهره نخواهند ماند.
نرمافزار App Player در جدیدترین سیستمهای گیمینگ MSI بهصورت پیشفرض نصب شدهاست و میتوان از آن استفاده کرد؛ MSI همچنین امکان دانلود App Player را به تمام کابران داده و بهسادگی میتوان آن را برای لپتاپهای قدیمیتر از سایت MSI دانلود و نصب کرد.
بهعنوان یک گیمر، نظرتان دربارهی اجرای بازیهای اندرویدی روی پلتفرم دسکتاپ چیست؟ آیا اجرای این بازیها با رزولوشن و فریمریت بالاتر تأثیری در تجربهی گیمینگ موبایل ایجاد خواهد کرد؟ نظرات و تجربیات خود از کارکردن با شبیهسازهای اندرویدی را با ما و مخاطبان زومیت بهاشتراک بگذارید.
دیدگاهتان را بنویسید
برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.